Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fejér megyei az év közétkeztetője Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 30.
ImageTöbb, mint 7 ezer általános és középiskolás diák szavazata alapján a martonvásári HPM Plusz Kft. (a hamarosan újra nyitó Postakocsi Étterem) csapata nyerte el az ,,Év közétkeztetője 2016." díjat és címet, - tájékoztatott a szép sikert elérő alakulat velencei tagja, Fazekas Zsuzsanna.
Tovább...
 
Rendbe tette az Öreghegyi Nyugdíjas Klub a Bory-teret Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 29.
ImageAz Öreghegyen több civil és nyugdíjas szervezet vállal rendszeresen környezetszépítő akciót. Pénteken délelőtt az Öreghegyi Nyugdíjas Klub szervezett önkéntes munkát. A lakók már negyedik éve tartják rendben a Bory-teret és környékét. A csoport tagjai bokrokat metszettek, gazt szedtek, gereblyéztek és nagyon sok szemetet összegyűjtöttek pénteken délelőtt.
Tovább...
 
"Székesfehérvár Közbiztonságáért" díjakat adtak át Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 29.
ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezető-helyettesének, valamint a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelőjének ítélte oda idén Székesfehérvár Közgyűlése a „Székesfehérvár Közbiztonságáért” díjat. Az elismerést a péntek reggeli közgyűlésen adta át a város polgármestere.
Tovább...
 
Felújították a Korponai utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 28.
A napokban sor került a felújított Korponai utca műszaki átadására. Teljes szélességben kicserélték a burkolatot, és a szegély megtámasztásával megoldották a csapadékvíz elvezetését is. A városi beruházás 12 millió forintból, a Saára Gyula-program keretében valósult meg.
Tovább...
 
Megemlékezés az örmény genocídium 102. évfordulóján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 28.
Székesfehérváron is megemlékeznek az örmény népirtásról, más néven örmény genocídiumról. A nemzeti tragédia 102. évfordulója alkalmából április 29-én, szombaton koszorúzás lesz a Béke téri katonatemetőben a Székesfehérvári Örmény Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében.
Tovább...
 
A 40 éve történt tragikus baleset áldozataira emlékeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 28.
Pénteken délután megemlékezést tartanak a 40 éve történt tragikus közúti baleset áldozatainak emlékére a 62-es főút 38-as km szelvényénél. A szerencsétlenségben négy tanárjelölt főiskolás vesztette életét.
Tovább...
 
Az önzetlenség és a szolgálat 26 éve  Ünnepelt a SZETA Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 28.
ImageFennállásának 26 éves évfordulóját ünnepelte a Szegényeket Támogató Alapítvány a Fehérvári Civil Központban. A nehéz sorsú embereknek, családoknak átmenetileg, illetve rendszeresen segítséget nyújtó szervezet elismerésben részesítette több támogatóját. A Csengőszó-díjat idén Mervay Tibor vette át, illetve oklevelet kapott a Tesco Székesfehérvár Hipermarket és a Tim-Technika Kft.
Tovább...
 
Egyedülálló Tudásközpont jön létre Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 28.
ImageAz Alba Regia Sport Club együttműködési megállapodást kötött – többek között, mint duális partner – a Budapesti Corvinus Egyetemmel, melynek keretében a székesfehérvári Sportközgazdász mesterszak partnereként tevékenyen részt vesz az egyetem képzési rendszerében.
Tovább...
 
Az elfogadás  befogadás rajtunk múlik! Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 28.
Három napos tematikus rendezvénynek lehettek részesei a sajátos nevelési igényű tanulók a Városgondnokság és az Arany János Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI szervezésében. Az „Esélyek Kertjében” volt közös parkgondozás, virágültetés, padfestés, és még egy táblaavatóra is sor került. A városszépítés és az esélyegyenlőség jegyében zajló programsorozatot ma zárták le.
Tovább...
 
Székesfehérvár fejlődését és jövőjét jelenti a duális képzés Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 28.
ImageDuális Információs Napot tartott az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara a Városháza Dísztermében, ahol jobban megismerhették egymást a 2017. évi duális képzések céges partnerei és az intézménybe jelentkező diákok.
Tovább...
 
1,5 milliárdos út-, járda- és parkoló-felújítási program indult Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 28.
ImageÚT 2017-19 néven saját út-, járda- és parkoló-felújítási programot indított a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. Az 1,5 milliárd forint összértékű projektet a Rákóczi út 6. szám alatti társasháznál mutatták be, melynek környékén a mai munkaterület átadással megkezdődött a parkolók felújítása mintegy 2.000 négyzetméteren.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12024 - 12034 / 20389